Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης κατασκευαστών αλουμινίου
στις 03/08/2021

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΒΑΣ) πιστή στις αρχές της για την αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου, παρείχε την επιστημονική της συνεργασία και επιμελήθηκε το νέο καινοτόμο πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης κατασκευαστών αλουμινίου που διοργανώνει το Europa The Lab. Το πρόγραμμα προσφέρει επικαιροποιημένες γνώσεις και δεξιότητες, ενώ συνδυάζει τη θεωρητική με την πρακτική εκπαίδευση.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν ξεκινήσει, ενώ δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι έμπειροι κατασκευαστές αλουμινίου που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους τόσο σε τεχνικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς περιορισμούς!

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κος Θεόφιλος Παγιάτης, κατά την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος: «Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα», και συμπλήρωσε «Είναι καθοριστικό για τον ευρύτερο κλάδο, γιατί δείχνουμε τον δρόμο. Δείχνουμε πώς πρέπει να σκεφτόμαστε. Δείχνουμε ότι δεν πρέπει να έχουμε παρωπίδες. Προσωπικά έχω πολλές απαιτήσεις από αυτό το πρόγραμμα. Έχουμε φροντίσει παράλληλα, και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση, να υπάρξει και ένα σχήμα πιστοποίησης που να είναι αποδεκτό Πανελληνίως και σε όλη την Ευρώπη, το οποίο έπεται της εκπαίδευσης».

Το όραμα που υλοποιείται μέσω του Europa The Lab εκτείνεται πέρα από τους στενούς ανταγωνιστικούς περιορισμούς και αγκαλιάζει όλους τους κατασκευαστές που θέλουν, και μπορούν, να δημιουργήσουν ένα καλύτερο και ποιοτικότερο μέλλον για όλους, για πάντα!

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε:
•    να επισκεφθείτε την σελίδα του Προγράμματος εδώ.
•    να κατεβάσετε τον Οδηγό του Προγράμματος από εδώ ή από το επισυναπτόμενο αρχείο.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε:
•    να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την φόρμα εδώ.
•    να εκτυπώσετε την αίτηση που επισυνάπτεται, να τη συμπληρώσετε και να την αποστείλετε σκαναρισμένη στο e-mail: thelab@europaprofil.com ή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: 56ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, Οινόφυτα Βοιωτίας ΤΚ 32011, με την επισήμανση επάνω «EUROPA THE LAB». Προσοχή: σε αυτή την περίπτωση απαιτείται μονογραφή σε κάθε σελίδα, σφραγίδα και υπογραφή στην αντίστοιχη θέση που αναγράφει «Υπογραφή».

Για τυχόν απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22624-40000, ή στο e-mail: thelab@europaprofil.com.