Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η ΠΟΒΑΣ στη Λάρισα
στις 14/03/2024

Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κος Θεόφιλος Παγιάτης, ο Β’ Αντιπρόεδρος κος Ελευθέριος Πλαστάρας και ο Γεν. Γραμματέας κος Χρήστος Παπαευθυμίου  παρευρέθηκαν μετά από πρόσκληση του «Συλλόγου Μεταλλοτεχνουργών Ν. Λαρίσης & Περιχώρων» σε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.  Σε ένα ζεστό περιβάλλον στο κέντρο «Εν Λαρίση» οι συνάδελφοι βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να διασκεδάσουν.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την κατάρτιση των κατασκευαστών του κλάδου που υλοποιούνται υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ, ο κος Θεόφιλος Παγιάτης, παρευρέθη στο νέο κύκλο εκπαίδευσης του Exalco Educational Institute (EEi) στη Λάρισα. Ακολούθησε συζήτηση με τους συνάδελφους κατασκευαστές για θέματα που αφορούν τον κλάδο και ειδικά την κατάρτιση και την πιστοποίηση συναδέλφων.  

Η ΠΟΒΑΣ ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του «Συλλόγου Μεταλλοτεχνουργών Ν. Λαρίσης & Περιχώρων» κο Μπαχατήρογλου Ιωακείμ καθώς και τα Μέλη του Δ.Σ. για την πρόσκληση.