Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πιστοποίηση Κατασκευαστών Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου
στις 23/10/2024

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία επιθυμεί να συγχαρεί θερμά τους κατασκευαστές του κλάδου που έχουν πιστοποιηθεί έως τώρα ως «Τεχνίτες Κατασκευής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου για Πόρτες – Παράθυρα – Εξώφυλλα». Ο αριθμός των κατασκευαστών ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 68 άτομα, ενώ η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε μετά από εξετάσεις θεωρίας και πρακτικής που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου ΑΜΚΕ ως ανεξάρτητος διαπιστευμένος φορέας πιστοποίησης προσώπων, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Η ΠΟΒΑΣ προτρέπει και ενθαρρύνει το ανθρώπινο δυναμικό του κλάδου να λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση επικαιροποίησης και αναβάθμισης των γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων τους, έτσι ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα που αποτελεί η πιστοποίηση των προσόντων τους από την ΕΕΑ-ΑΜΚΕ. Η πιστοποίηση από διαπιστευμένο φορέα προσφέρει τεκμηριωμένη και αμερόληπτη απόδειξη των ειδικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών που είναι απαραίτητες στην αγορά εργασίας.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τους πιστοποιημένους κατασκευαστές εδώ  

Επιπροσθέτως θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους για το νέο κύκλο εξετάσεων πιστοποίησης προσόντων που πρόκειται να διεξαχθεί στην Αθήνα τον Νοέμβριο. Οι εξετάσεις αποτελούνται από θεωρητικό και πρακτικό μέρος, ενώ απαιτούν τη φυσική παρουσία του υποψηφίου. Η εξέταση της θεωρίας θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου, ενώ η πρακτική στις 28 και 29 Νοεμβρίου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής, την εξεταστική διαδικασία και το κόστος πιστοποίησης μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση  https://aluminium.org.gr/exetaseis-pistopoiisis/ ή να απευθυνθείτε στην EEA AMKE admin@aluminium.org.gr, 210 72 56 130.