Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η ΠΟΒΑΣ σε Λάρισα και Σέρρες
στις 12/04/2023

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κος Θεόφιλος Παγιάτης και ο Γενικός Γραμματέας κος Χρήστος Παπαευθυμίου, παρευρέθηκαν το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 στην αποφοίτηση συναδέλφων κατασκευαστών του εκπαιδευτικού προγράμματος του Exalco Educational Institute (EEi) που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

Την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ επισκέφτηκε τις Σέρρες και παρέστη στην αποφοίτηση των συναδέλφων κατασκευαστών του εκπαιδευτικού προγράμματος της Architectural Aluminium Academy (ΑΑΑ). Ακολούθως, ο Πρόεδρος και ο επιστημονικός συνεργάτης της ΠΟΒΑΣ Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος συναντήθηκαν με το προεδρείο του Σωματείου Μεταλλικών Κατασκευών Ν. Σερρών όπου συζητήθηκαν θέματα τα οποία απασχολούν τους συνάδελφους κατασκευαστές της ευρύτερης περιοχής. Αποφασίστηκαν κάποιες συνέργειες, προκειμένου να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για θέματα που αφορούν τις συγκολλήσεις, καθώς και το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής – ΠΟΒΑΣ FPC.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης των κατασκευαστών πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ, η οποία έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία, με στόχο την ουσιαστική κατάρτιση των κατασκευαστών αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.