Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Έρευνα αγοράς στον κλάδο των κατασκευαστών αλουμινίου
στις 21/06/2023

Η ΠΟΒΑΣ συμμετέχει σε μία σημαντική επιστημονική έρευνα για τις ανάγκες των επιχειρήσεων του κλάδου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Architectural Aluminium Academy και το Εργαστήριο Επιχειρηματικής Αριστείας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Η έρευνα υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης Κέντρα Ικανοτήτων του προγράμματος Ανταγωνιστικότητα του ΕΣΠΑ 2014-2020. 


Συγκεκριμένα, η έρευνα στοχεύει: 

  • Στην καταγραφή των αναγκών και των προβλημάτων των κατασκευαστών αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα, σε ζητήματα τεχνογνωσίας, υποδομών, νοοτροπίας κ.ά.
  • Στην περιγραφή του τρόπου διαχείρισης μιας πρότυπης επιχείρησης κατασκευής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, με σκοπό την αποτύπωση της επιχειρηματικής αριστείας στον κλάδο.
  • Στη συγκέντρωση πληροφοριών για τον εμπλουτισμό της γνώσης στον κλάδο των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου. 

 
Πρόκειται για μια μεγάλου εύρους πανελλαδική έρευνα που θα εντοπίσει και θα αναδείξει τα κρισιμότερα πρακτικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των κατασκευαστών αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, τα οποία θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση. 


Στην έρευνα μπορούν – και παροτρύνονται – να συμμετέχουν όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις αρχιτεκτονικές κατασκευές αλουμινίου, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που θα βρουν εδώ.


Το link συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι : https://forms.gle/S87vq55h8YgTUUPD6