Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επίσκεψη της ΠΟΒΑΣ στην Άρτα
στις 29/03/2022

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Άρτας η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Κατασκευαστών Αλουμινίου & Ηλεκτροσυγκολλητών Άρτας, στην οποία παρευρέθηκε ο Πρόεδρος κος Θεόφιλος Παγιάτης, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κος Βασίλειος Νικολέτας, καθώς και Μέλη του Σωματείου Αγρινίου. 

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Άρτας κος Θωμάς Μάστορας στα πλαίσια της Συνέλευσης, καλωσόρισε τα Μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΒΑΣ και σύμφωνα με το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις πιστοποιήσεις των ηλεκτροσυγκολλητών, ενώ στη συνέχεια ο Πρόεδρος των φοροτεχνικών Άρτας - Φιλιππιάδας κος Γεώργιος Θεοδόσης αναφέρθηκε σε φορολογικά θέματα και στην ηλεκτρονική τιμολόγηση.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κος Θεόφιλος Παγιάτης, αφού ευχαρίστησε θερμά για την πρόσκληση τον Πρόεδρο του Σωματείου Άρτας και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προχώρησε στην ομιλία του εστιάζοντας σε θέματα που απασχολούν τον κλάδο όπως οι ανατιμήσεις των πρώτων υλών και η ακρίβεια, το πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021, οι συνεχείς προσπάθειες της Ομοσπονδίας για την εκπαίδευση και πιστοποίηση των συναδέλφων, καθώς και οι ανανεώσεις των πιστοποιητικών που αφορούν τα παντζούρια. Απάντησε σε ερωτήσεις των συναδέλφων και εξέφρασε την αγωνία του για την πορεία της αγοράς τους επόμενους μήνες, επισημαίνοντας ότι η Κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει ουσιαστικά μέτρα στήριξης για επιχειρήσεις και νοικοκυριά προκειμένου να στηριχτεί η βιωσιμότητα τους.

Ο κος Βασίλειος Νικολέτας μίλησε για το Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ που θα λάβει χώρα στο Αγρίνιο 27 – 29 Μαΐου του τρέχοντος έτους λέγοντας χαρακτηριστικά «σας περιμένουμε όλους». 
Ακολούθησε δείπνο και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου η ΠΟΒΑΣ και ο Πρόεδρος στάθηκαν για άλλη μία φορά τυχεροί κερδίζοντας το φλουρί.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά το Σωματείο της Άρτας για την φιλοξενία και συγχαίρει τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. για την άρτια οργάνωση και υλοποίηση της Γενικής Συνέλευσης, λαμβάνοντας ταυτόχρονα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια στον Κορονοϊό.