Επίσκεψη της ΠΟΒΑΣ στην εταιρεία ALUMINCO Α.Ε.

Γράφτηκε από τον/την Povas on . Posted in Blog

Επίσκεψη στις κεντρικές εγκαταστάσεις της βιομηχανίας αλουμινίου ALUMINCO Α.Ε.   πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κος Θεόφιλος Παγιάτης, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Πρόεδρος ξεναγήθηκε από τα στελέχη της εταιρείας σε όλους τους χώρους παραγωγής και ενημερώθηκε για τα προϊόντα και τα επιτεύγματα της βιομηχανίας ΑLUMINCO.

Ακολούθησε συζήτηση επί όλων των θεμάτων που αφορούν την αναβάθμιση γνώσεων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου, με σημαντικά συμπεράσματα που σηματοδοτούν τη σύγκλιση απόψεων μεταξύ της εταιρείας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, στην εκπαίδευση και την πιστοποίηση προσώπων, καθώς και την πιστοποίηση των διαδικασιών για την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Αναλυτική συζήτηση έγινε γύρω από το αναμενόμενο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» με επισημάνσεις σε πιθανά προβλήματα και προτάσεις βελτίωσης, προκειμένου να είναι πιο προσιτό και αποδοτικό για τους εμπλεκόμενους.

Ο Πρόεδρος μετά το πέρας της επίσκεψης δήλωσε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος και αναφερόμενος στο περιεχόμενο της εποικοδομητικής συζήτησης με τα στελέχη της εταιρείας, ανέφερε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία συνεπής με τα όσα πρεσβεύει θα προχωρήσει σε περαιτέρω συνεργασία με τους ανθρώπους της ALUMINCO σε μία προσπάθεια συμπόρευσης του Κλάδου.

Ο κος Θεόφιλος Παγιάτης ευχαριστεί θερμά για την φιλοξενία και την ξενάγηση τον Πρόεδρο της ALUMINCO A.E. κο Αργύρη Καρρά, τον Αντιπρόεδρο κο Βαγγέλη Καρρά καθώς και τους κ.κ. Σπύρο Γριβέα, Γιάννη Χατζηϊωάννου και Νίκο Τσαματή.