Προσυνέδριο της ΠΟΒΑΣ στο Ναύπλιο

Γράφτηκε από τον/την Povas on . Posted in Blog

Το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο Βουλευτικό του Ναυπλίου στην πρώτη Βουλή των Ελλήνων, το Προσυνέδριο Κατασκευαστών που διοργανώθηκε από το Αργολικό Σωματείο Σιδήρου Αλουμινίου (Α.Σ.Σ.Α) σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ και την εταιρεία Profilmedia.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό οι κ.κ. Γκιόλας Ιωάννης Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Αργολίδος, Ανδριανός Ιωάννης Βουλευτής Ν. Δημοκρατίας Ν. Αργολίδος, Μανιάτης Ιωάννης Βουλευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ν. Αργολίδος, Δουκίδης Γεώργιος Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου, Μαργέτας Ιωάννης Προϊστάμενος καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Ναυπλίου, Δαμούλος Φώτης Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ν. Αργολίδος και Ιωαννίδης Μιχάλης Πρόεδρος Συνδέσμου Εμπόρων Αττικής.

Κύριοι ομιλητές ήταν οι κ.κ. Μαρινάκης Ανδρέας Πρόεδρος του Αργολικού Σωματείου Σιδήρου Αλουμινίου (Α.Σ.Σ.Α), Παγιάτης Θεόφιλος Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Δρ. Δούκας Χάρης Επίκουρος Καθηγητής του ΕΜΠ, Τζάμαλης Μιχάλης στέλεχος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, Δρ. Λαμπρακόπουλος Στέλιος επιστημονικός συνεργάτης και υπεύθυνος εκπαίδευσης της ΠΟΒΑΣ, Ηλιάδης Γεώργιος από την εταιρεία Saint-Gobain, και Καπετάνιος Παναγιώτης Ενεργειακός Μηχανικός. Επίσης σύντομες ομιλίες πραγματοποιήθηκαν από αντιπροσώπους των εταιρειών EuropaProfilAluminium, Analko, Aluminco, UltraAluminiumSystems, και Neokem.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Τρικάλων κ. Γκαραγκούνης Χρήστοςκαι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Καταστηματαρχών Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νίκαιας – Κορυδαλλού & Πέριξ (ΕΝΚΑΣ).

Ο κ. Παγιάτης Θεόφιλος στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η Πανελλήνια Ομοσπονδία χωρίς φόβο και αναβλητικότητα έχει αναλάβει ένα βασικό, επιτελικό και διευκολυντικό ρόλο στον κλάδο μέσα από μια σειρά δράσεων. Προσπαθεί με επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα να συλλέγει και να επεξεργάζεται πληροφορίες και διαφορετικές απόψεις από τους ανθρώπους του κλάδου, να δίνει λύσεις όπου υπάρχουν δίνοντας έμφαση στην επόμενη μέρα».

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις και τοποθετήσεις συνάδελφων κατασκευαστών, ενώ ιδιαίτερη στιγμή ήταν και η απονομή των πρώτων πιστοποιητικών για το «ΠΟΒΑΣ FPC» σε επαγγελματίες του κλάδου.

Η ΠΟΒΑΣ ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, συνάδελφους κατασκευαστές, χορηγούς, εκπροσώπους φορέων, ομιλητές, συνεργάτες, και όλους τους φίλους και τις φίλες που παρευρέθησαν.

Το επόμενο ραντεβού δίνεται στην Βέροια 16 Ιουνίου 2018 στην 2η Προσυνεδριακή συνάντηση λίγο πριν το μεγάλο γεγονός του 7ου Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα Θεσσαλίας 19-21 Οκτωβρίου 2018.