Συμμετοχή στην έκθεση DOMOTEC

Γράφτηκε από τον/την Povas on . Posted in Blog

Συμμετοχή της ΠΟΒΑΣ στην έκθεση DOMOTEC

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών σε συνεργασία με την Ένωση Καταστηματαρχών Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νίκαιας – Κορυδαλλού & Πέριξ (ΕΝΚΑΣ), συμμετείχε και φέτος με κοινό περίπτερο στην έκθεση DOMOTEC & BUILDING GREEN Ανακαίνιση – Δόμηση - Εξοικονόμηση, η οποία διεξήχθη 26 - 29 Απριλίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο MetropolitanExpoστο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στη διάρκεια της έκθεσης συνάδελφοι κατασκευαστές αντάλλαξαν απόψεις για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τον κλάδο και ενημερώθηκαν από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το σύστημα ελέγχου παραγωγής «ΠΟΒΑΣ FPC».

Σημαντικό ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Τρικάλων 19 - 21 Οκτωβρίου 2018, καθώς και για τις προσυνεδριακές εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Ναύπλιο στις 5 Μαΐου 2018 και στη Βέροια στις 16 Ιουνίου 2018.                                                                                                                         

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά όλους όσους επισκέφτηκαν την έκθεση και ειδικά τους συνάδελφους που ήρθαν από την περιφέρεια, καθώς και την διοίκηση της έκθεσης DOMOTEC.