Η ΠΟΒΑΣ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον/την Povas on . Posted in Blog

Μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΒΑΣ παρευρέθηκαν την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 σε ημερίδα που διοργανώθηκε στο PharaePalaceHotel στην Καλαμάτα, έπειτα από πρόσκληση της εταιρείας ΜΑΛΑΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. και της βιομηχανίας διέλασης METALOUMIN.

 

Θέμα της ημερίδας το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ» και οι λύσεις που προτείνει η βιομηχανία στους συνεργάτες της προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα προκύπτουν από την εφαρμογή του προγράμματος.

Με ιδιαίτερη χαρά o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Θεόφιλος Παγιάτης έκανε λεπτομερή ενημέρωση για το επίκαιρο θέμα στους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα στους συνάδελφους από το νομό Μεσσηνίας. Αναφέρθηκε στην τήρηση του Συστήματος Ελέγχου Παραγωγής και την εφαρμογή των απαιτήσεων για τη Σήμανση CE.

Ο πρόεδρος είχε την ευκαιρία να μιλήσει για το ολοκληρωμένο Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής ΠΟΒΑΣ FPCτο οποίο απευθύνεται στις επιχειρήσεις κατασκευής συστημάτων (πορτών και παραθύρων) αλουμινίου.

Σήμερα υπάρχει επιτακτική ανάγκη εφαρμογής ενός πλήρους και ορθά δομημένου ΣΕΠ, τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, λόγω των αλλαγών που έχει επιφέρει ο κανονισμός 305/2011 για τα δομικά προϊόντα, καθώς των αλλαγών του ΚΕΝΑΚ 2017 και των ΤΟΤΕΕ που τον συνοδεύουν, οι οποίες θα ισχύσουν στο νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ».

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση την βιομηχανία METALOUMIN και προσωπικά τον κύριο Παναγιώτη Μάλαμα.