Επίσκεψη της ΠΟΒΑΣ στα Τρίκαλα

Γράφτηκε από τον/την Povas on . Posted in Blog

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 επισκέφθηκαν το «Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Τρικάλων» και συμμετείχαν σε σύσκεψη στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της πόλης, με θέμα την διοργάνωση του 7ου Συνεδρίου της ΠΟΒΑΣ το οποίο θα πραγματοποιηθεί το 2018 στα Τρίκαλα.

 

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν συνάδελφοι από το Σωματείο Βέροιας, καθώς και από την πλευρά των διοργανωτών ο κος Γεώργιος Γαζεπίδης.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν να εξετασθούν τα δεδομένα για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του Συνεδρίου αλλά και την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, η οποία έχει εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στην διοργάνωση του Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας. «Σχεδιάζουμε τις κινήσεις μας για το κλαδικό Συνέδριο με τους συνεργάτες μας διοργανωτές, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι κοντά στις προσδοκίες των συναδέλφων μας και των ανθρώπων του κλάδου. Για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιήσουμε αρκετές προσυνεδριακές συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κος Θεόφιλος Παγιάτης.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα μέλη του Σωματείου, κατά την οποία έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΟΒΑΣ για τις Πιστοποιήσεις, την πορεία του προγράμματος «Εξοικονόμηση 2» καθώς και για την μαύρη εργασία η οποία έχει αναδειχθεί σε ένα μείζον κοινωνικό πρόβλημα που ζητάει επιτακτικά λύση.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κος Χρήστος Γκαραγκούνης ευχαρίστησε την ΠΟΒΑΣ και τον Πρόεδρο προσωπικά, για την παρουσία τους και την ουσιαστική στήριξη που παρέχουν στα Σωματεία βάσης και στα μέλη τους.

Ο κος Παγιάτης από την πλευρά του ευχαρίστησε τα μέλη του Σωματείου Τρικάλων για την φιλοξενία τους, τονίζοντας ότι η Ομοσπονδία καταβάλλει συνεχώς προσπάθειες και θα  συνεχίσει, για την βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα. Για το σκοπό αυτό τα στελέχη της πραγματοποιούν επισκέψεις και συζητούν τα πραγματικά προβλήματα με τους συνάδελφους, μέσα από μια δυναμική και παραγωγική επικοινωνία με διάθεση σύνθεσης διαφορετικών απόψεων και δημιουργία νέων λύσεων όπου είναι δυνατόν.