ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ

Γράφτηκε από τον/την Povas on . Posted in Blog

Συνάντηση πραγματοποίησε την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κος Θεόφιλος Παγιάτης, με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κο Γεώργιο Καββαθά, τον Διευθυντή της Σιβιτανιδείου Σχολής κο Ιωάννη Μπαφούνη, τον Τεχνικό Διευθυντή κο Λεούση, τον Εκτελεστικό Διευθυντή του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κο Πάρη Λιντζέρη και τα στελέχη κα Αυλωνίτου και κο Κάρουλα.

 

Θέμα της συνάντησης ήταν η δημιουργία ειδικότητας «Τεχνίτου Δομικών Κατασκευών Αλουμινίου και Σιδήρου» στην Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών & Επαγγελμάτων και η άμεση υλοποίηση ειδικά διαμορφωμένων σεμιναρίων σε τελειόφοιτους της μηχανολογίας κατά το τρέχον σχολικό έτος.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία  ως θεσμικός εκπρόσωπος του κλάδου των κατασκευαστών με την καθοριστική βοήθεια του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, έχει ξεκινήσει μια σειρά συναντήσεων από τις αρχές του τρέχοντος έτους για την ένταξη της ειδικότητας στην Δημόσια Επαγγελματική Εκπαίδευση.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, μίλησε για την αναγκαιότητα της υλοποίησης ανάλογων προγραμμάτων εκπαίδευσης στις Δημόσιες Σχολές και την σύνδεση της Δημόσιας Εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, παραθέτοντας στοιχεία από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν για λογαριασμό της ΠΟΒΑΣ.

Τις επόμενες ημέρες έχουν προγραμματιστεί μια σειρά ενεργειών, με σκοπό την ενίσχυση του εγχειρήματος και την δημιουργία συνθηκών εμπιστοσύνης ανάμεσα στους εμπλεκόμενους δημόσιους φορείς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΒΑΣ, ευχαριστούν θερμά τους εκπροσώπους της Σιβιτανιδείου Σχολής, τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, καθώς και τα στελέχη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.