ΣΕΜΑΣ: Ενεργό Συμμετοχή και Στήριξη στο 5ο Συνέδριο των Κατασκευαστών

on . Posted in Blog - Σωματείων

Το ΣΕΜΑΣ – Θεσσαλονίκης στηρίζει ενεργά το 5ο Συνέδριο Κατασκευαστών της Ομοσπονδίας. Οι προετοιμασίες για την έναρξη του 5ου Συνεδρίου Κατασκευαστών Π.Ο.Β.ΑΣ. έχουν ξεκινήσει!

Ο σημαντικός αυτός θεσμός του κλάδου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης και το Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου - Σιδήρου - ΣΕΜΑΣ θα έχει για ακόμη μία φορά ενεργό συμμετοχή και ουσιαστική στήριξη σε αυτή τη συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου.
Το 5ο Συνέδριο Κατασκευαστών θα λάβει χώρα στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» από το Σάββατο 22 έως και την Κυριακή 23 Νοεμβρίου του 2014 με την υποστήριξη του ΣΕΜΑΣ και όλων των Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας. Στα θέματα που θα συζητηθούν και αφορούν άμεσα όλους τους κατασκευαστές είναι οι εξελίξεις στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον», η αναθεώρηση του ΚΕΝΑΚ, η πιστοποίηση του επαγγέλματος, η θωράκιση της εγχώριας παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου από την παράνομη εισαγωγή, τα προβλήματα του ασφαλιστικού και του φορολογικού συστήματος. Θέματα μείζονος ενδιαφέροντος, με τα οποία οι κατασκευαστές καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι. Το ΣΕΜΑΣ για ακόμη μία φορά με την ίδια θέρμη, στηρίζει και ενισχύει την προετοιμασία και την όλη προσπάθεια διεξαγωγής του 5ου Συνεδρίου Κατασκευαστών Π.Ο.Β.ΑΣ. Γιατί όλοι μαζί ενωμένοι με ψυχραιμία, σε ένα περιβάλλον συνεργασίας, επιδιώκοντας επωφελείς λύσεις, μπορούμε να επιτύχουμε περισσότερα και τα καλύτερα!