ΕΝ.ΚΑ.Σ.: Ενημερωτική Ημερίδα & Γενική Συνέλευση

Γράφτηκε από τον/την Super User on . Posted in Blog - Σωματείων

enkas-geniki-suneleusi-imerida

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση και ημερίδα με μεγάλη συμμετοχή κατασκευαστών μελών της ΕΝΚΑΣ και τη δυναμική παρουσία των χορηγών που με την συμβολή τους συνέβαλαν στα μέγιστα. Η Ένωση καταστηματαρχών Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νίκαιας - Κορυδαλλού πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία την Ετήσια Γενική Συνέλευση της και ενημερωτική ημερίδα στις 12 Ιουνίου 2013, στο Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10), σε συνεργασία με την PROFILMEDIA, η οποία έχει αναλάβει την οργανωτική υποστήριξη. Παράλληλα με την Γενική Συνέλευση διεξήχθη και ημερίδα με θέμα «Εναλλακτικές Διαδρομές». Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί φίλοι της Ένωσης, συνεργάτες και κατασκευαστές, εκπρόσωποι και φορείς του κλάδου και ο κλαδικός τύπος.

 

Μεταξύ αυτών ο κ. Ελευθέριος Ταφρόγλου Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου, ο Γ. Γραμματέας κ. Βαζαίος από την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Πειραιά (ΟΒΣΠ), ο κ. Ιωάννης Παγκράτης από την ΠΟΕΒΥ, ο κ. Σταμάτης Βαρδαρός και ο κ. Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, ο κ. Μιχάλης Ιωαννίδης Πρόεδρος Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό. Αρωγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες ALUMAC, DOMUS, TEAM ROLL. Επίσης υποστηρικτές ήταν οι εταιρείες AKZO NOBEL, ANALΚO, EUROPA, NEOKEM.

Ο Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ κ. Θεόφιλος Παγιάτης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ρευστότητα των μικρών επιχειρήσεων, στις οφειλές, στο σύστημα υγείας, στην εκπαίδευση, στην Πιστοποίηση του επαγγέλματος και σε ένα νέο Σύστημα Ποιότητας Κατασκευών Αλουμινίου, πανελλαδικής εμβέλειας με τις ελάχιστες προδιαγραφές, προσιτό σε όλους χωρίς προθέσεις εμπορευματοποίησης. Ακολούθησαν ομιλίες από τον κ. Δημήτριο Μανέτα Γεν. Γραμματέα της ΕΝΚΑΣ και από τον κ. Δημήτριο Τσελεπή Αντιπρόεδρο της ΕΝΚΑΣ, οι οποίοι έκαναν τις προτάσεις τους για «Εναλλακτικές Διαδρομές».

Επίσης οι επιστημονικοί συνεργάτες του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ. Σταμάτης Βαρδαρός και ο κ. Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης ανέπτυξαν τις δικές τους προτάσεις για την «Υποστήριξη των μικρών επιχειρήσεων». Στην συνέχεια μίλησε ο εκπρόσωπος από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα κ. Αθανάσιος Σπυράτος, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις της οργάνωσης με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και από την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (ΕΔΟΚ) ο κ. Δημήτρης Παπαγρηγορίου περιέγραψε τις δράσεις της ομάδας.

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκε ο εκλιπών φίλος της Ένωσης και στέλεχος του κλάδου επί σειρά ετών, Γιάννης Γεωργουσόπουλος. Ο κ. Λοπαρνάκης εκ μέρους του Δ.Σ. απένειμε τιμητική πλακέτα στην σύζυγο του εκλιπόντος κα Φούλη Γεωργουσοπούλου μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Ακολούθησε η Γενική Συνέλευση. Ο Πρόεδρος κ. Θεόφιλος Παγιάτης ανάγνωσε τον Διοικητικό Απολογισμό, αναφερόμενος στις δράσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον προγραμματισμό δράσεων για το άμεσο μέλλον. Κατατέθηκαν από τον ταμία κ. Τιμόθεο Χατζηπαυλή ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός. Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός και στην συνέχεια αφού έγιναν παρεμβάσεις από τα μέλη και συζητήθηκαν διάφορα θέματα που τους απασχολούσαν , προχώρησαν στο ψήφισμα της Γεν. Συνέλευσης. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δείπνο προς τιμήν των προσκεκλημένων.