ΕΝ.ΚΑ.Σ.: Η ενημέρωση των μελών της συνεχίζεται…

Γράφτηκε από τον/την Super User on . Posted in Blog - Σωματείων

imerida-enkas

Με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των μελών της η Ένωση Νίκαιας & Κορυδαλλού πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με θέμα τη σήμανση CE. Στις 18 Φεβρουαρίου 2013, η ΕΝΚΑΣ πραγματοποίησε στα γραφεία της σεμινάριο με θέμα τη σήμανση CE σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα δομικά προϊόντα 305/2011. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος ο οποίος μετά την πλήρη και εμπεριστατωμένη παρουσίασή του, απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις των κατασκευαστών.

 

Στο δεύτερο μέρος έγινε παρουσίαση του προγράμματος παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου profilsmart ce nxt από τον εκπρόσωπο της εταιρείας ΘΕΜΕΛΙΟ , κ. Γεώργιο Σουλτάτο σχετικά με τις προσφορές, την κοστολόγηση, τις παραγγελίες, την παραγωγή αλλά κυρίως τα έντυπα CE, τον υπολογισμό του συντελεστή θερμοπερατότητας Uw, καθώς και τη βοήθεια που προσφέρει σχετικά με το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον».

Τα είκοσι πέντε και πλέον μέλη της ΕΝΚΑΣ που παρακολούθησαν το σεμινάριο το έκριναν πολύ χρήσιμο και απαραίτητο για το σύγχρονο κατασκευαστή. Το σεμινάριο θα επαναληφθεί προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των μελών της ΕΝΚΑΣ.