Σωματείο Τρικάλων: Γλέντι, κοπή πίτας, βραβεύσεις σε μία κατάμεστη αίθουσα

Γράφτηκε από τον/την Super User on . Posted in Blog - Σωματείων

trikala-kopi-pitas

Με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου στο κέντρο ΑΣΤΟΡΙΑ, η ετήσια χοροεσπερίδα του Σωματείου. Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Χρήστος Γκαραγκούνης κάλεσε τους συναδέλφους του να συσπειρωθούν γύρω από το Σωματείο γιατί οι εποχές είναι δύσκολες. Τέλος ευχήθηκε καλή χρονιά και καλές δουλειές.

 

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες ROLKA και ALUMINCO.

Το φλουρί της πίτας έτυχε ο κ. Γιώργος Μούρκας, που κέρδισε μία πρέσα προσφορά της εταιρείας EUROPA. Στην συνέχεια δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε βετεράνους συνδυκαλιστές και πρώην μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Σωματείου κ.κ. Δημήτρη Ζήκα, Βασίλη Μαγκούτη και Χαράλαμπο Μπαρούτα. Ακολούθησε γλέντι με δημοτική και λαϊκή ορχήστρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Σωματείου Επιπλοποιών κ. Γιάννης Σκανδάλης, Ο Πρόεδρος του Σωματείου Υδραυλικών κ. Νίκος Βαλομανδράς και ο Πρόεδρος του Σωματείου Φωτογράφων Βασίλης Μπαλαμίτσας. Τέλος χαιρετιστήριο μήνυμα απέστειλε και ο κ. Χαράλαμπος Αντωνογιαννάκης, Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ. Το Σωματείο ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες ROLKA, ALUMINCO, EUROPA για την ευγενική χορηγία τους στην ετήσια εκδήλωση του Σωματείου και τους εύχεται υγεία και καλές δουλειές.