ΕΝ.ΚΑ.Σ.: Με μεγάλη συμμετοχή η κοπή πίτας

Γράφτηκε από τον/την Super User on . Posted in Blog - Σωματείων

enkas-kopi-pitas

Μαζί με τις πιο θερμές και αισιόδοξες ευχές για την καινούρια χρονιά η Ένωση Καταστηματαρχών Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νίκαιας - Κορυδαλλού & Πέριξ πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου του 2013 τα μέλη της Ένωσης Καταστηματαρχών Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νίκαιας - Κορυδαλλού & Πέριξ με τις οικογένειές τους, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι φορέων, του κλαδικού τύπου και εταιρειών του κλάδου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς η ανταπόκριση και η συμμετοχή των επαγγελματιών του κλάδου ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

 

Η εκδήλωση διεξήχθη στην αίθουσα εκδηλώσεων «ADAGIO EVENTS», η Ένωση σε συνεργασία με την εταιρεία PROFILMEDIA διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία την καθιερωμένη πλέον γιορτή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Διακεκριμένος χορηγός η εταιρεία συστημάτων αλουμινίου ΕΤΕΜ, μεγάλος χορηγός η εταιρεία ρολών και γκαραζοπορτών TEAMROLL και χορηγοί σ’ αυτή την όμορφη γιορτή ήταν οι εταιρείες ALUMIL, ALUSET, ANALKO, ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ, BELCO SYSTEMS, ΓΑΛΑΚΤΙΔΗΣ, GIOUVANIDIS, HYDOM, www.themelio.gr, Π.&Α. ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ, ΜΕΤΑLLO ROLL, NIKITA’S, ΣΑΜΟΥΡΚΑΣΙΔΗ, SECURITY LOCK και υποστηρικτές: ΒΕΜ, DOMUS, ΔΟΥΚΑΣ, FORSA PRESS, ΚΟΝΤΟΣ – ΑΛΜΕ, ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ, PRIMO DISEGNO, ΦΡΟΥΖΑΚΗΣ και WURTH. Αρωγοί σ’ αυτή τη γιορτή ήταν οι χορηγοί.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, περισσότερα από 250 άτομα, μέλη της Ένωσης με τις οικογενειές τους, επαγγελματίες και φορείς του κλάδου έδωσαν το «παρών» στη γιορτινή εκδήλωση για την έλευση του 2013.

Την εκδήλωση προλόγισαν από τη διοργανώτρια εταιρεία PROFILMEDIA ο κ. Γιώργος Γαζεπίδης και από την Ένωση ο κ. Δημήτρης Παπαγρηγορίου μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους και τους χορηγούς για τη συνεισφορά τους σ’ αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ένωσης Νίκαιας κος Θεόφιλος Παγιάτης. «Με τα αδιέξοδα πολλές φορές να μας φλερτάρουν. Μην τους κάνετε όμως τη χάρη. Στην επιχειρηματικότητα προσπερνάς τα αδιέξοδα, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, υπάρχουν επιλογές και νέες ιδέες. Προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα της αγοράς. Όλοι περιμένουμε την αρχή της ανάκαμψης, τη γέννηση της ελπίδας. Όλοι οφείλουμε να μοχθήσουμε για να συμβεί κάτι θετικό και αυτό ασφαλώς είναι δέσμευση για όσους επιθυμούν ένα καλύτερο αύριο.» τόνισε στην ομιλία του ο κ. Παγιάτης και συνέχισε «Το νέο Δ.Σ. θα ακολουθήσει ένα δρόμο με μοναδική επιδίωξη τη θεραπεία των όποιων προβλημάτων μέσα από προσπάθεια και βελτίωση βήμα – βήμα. Έχουμε προγραμματίσει να προσφέρουμε στα μέλη μας εξειδικευμένη εκπαίδευση, σεμινάρια για τεχνικά θέματα, σεμινάρια πωλήσεων, για την υγιεινή και την ασφάλεια, επισκέψεις σε εταιρείες και βιομηχανίες. Στόχος να ενισχύουμε τη νέα γενιά σεβόμενοι πάντα την εμπειρία και την προσφορά των παλαιότερων.».

Από το χώρο του αλουμινίου παρέστησαν και χαιρέτισαν ο Αντιπροέδρος της Ε.Ε.Α. και Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουμινίου κ. Κατσαρός, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) κ. Αντωνογιαννάκης, ο οποίος αφιέρωσε στους παρευρισκομένους μία μαντινάδα «Άγιε Βασίλη κάμετω ετούτονε το χρόνο μόνο ανθρώπους γελαστούς να συναντώ στο δρόμο.» και ευχήθηκε το 2012 να είναι η χρονιά που θα κρίνει το στοίχημα για την έξοδο από την κρίση, οριοθετώντας την μετέπειτα πορεία της ελληνικής οικονομίας και ο Πρόεδρος Εμπόρων Αττικής κ. Μιχάλης Ιωαννίδης.

Μια ξεχωριστή νότα έδωσαν τα μικρά παιδιά που έψαλαν τα κάλαντα στους παρευρισκομένους. Επίσης χαιρέτισαν εκπρόσωποι κάποιων εταιρειών που με την χορηγία τους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της όλης εκδήλωσης. Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τα μέλη του Δ.Σ. Τη βασιλόπιτα έκοψε ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι υπήρχε μια ξεχωριστή έκπληξη και για τους μικρούς φίλους που βρέθηκαν στην εκδήλωση. Ένας Αϊ Βασίλης μοίρασε στα παιδιά δώρα και παιχνίδια.

Πάντα πρωτοπόρα η Ένωση Νίκαιας & Κορυδαλλού παρακολουθεί τις εξελίξεις του κλάδου και παλεύει καθημερινά για τη συνεχή βελτίωσή του, σε μια εποχή τόσο δύσκολη όσο η σημερινή που απαιτεί συνεχή αγώνα για την καθημερινή επιβίωση. Χάρη στην ενεργό δράση των μελών του Δ.Σ. και τη συμπαράσταση των μελών της, η Ένωση αποτελεί σήμερα ένα από τα πρώτα Σωματεία στην Ελλάδα.