Γενική Συνέλευση του Σωματείου Χανίων

Γράφτηκε από τον/την Povas on . Posted in Blog - Σωματείων

Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 μ.μ στο Επιμελητήριο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου Μεταλλοκατασκευαστών Νομού Χανίων ‘’Ο Ήφαιστος’’.

 

Στην συνέλευση παρευρέθησαν κατόπιν πρόσκλησης, ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κ. Παγιάτης Θεόφιλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Βεροίας κ. Ασλανίδης Λάζαρος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ηρακλείου κ. Καλαφατάκης Στυλιανός καθώς και μέλη του Δ.Σ, ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Χ κ. Μαργαρώνης Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Χ  κ. Παυλάκης Ιωάννης και μέλη του Σωματείου.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Μεταλλοκατασκευαστών Νομού Χανίων ‘’Ο Ήφαιστος’’ κ. Στριλιγκάς Ιωάννης σε θερμό και έντονα συναδελφικό κλίμα ξεκίνησε την ετήσια Γενική Συνέλευση καλωσορίζοντας τους καλεσμένους. Αφού αναγνώσθηκε ο Διοικητικός Απολογισμός, ο Προγραμματισμός Δράσης, ο Οικονομικός Απολογισμός, ο Προϋπολογισμός και εγκρίθηκαν από το σώμα, oκος Στριλιγκάς έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο κ. Παγιάτη Θεόφιλο, ο οποίος μετά από σύντομο χαιρετισμό αναφέρθηκε στον Προγραμματισμό Δράσης της ΠΟΒΑΣ για το επόμενο διάστημα, στη σήμανση CEκαι το νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ οίκον». Στην συνέχεια ο κος Ασλανίδης Λάζαρος Αναπληρωτής Ταμίας της ΠΟΒΑΣ, μίλησε για την χρησιμότητα του Συνεργατικού Σχηματισμού που προωθεί η Ομοσπονδία.

Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική διότι δόθηκε χρόνος για την ανταλλαγή απόψεων.

Eυχαριστούμε  όλους όσους παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.